top of page

Over Stardust Fotografie

Ik ben Rachel (dit spreek je uit als Raa-shell) en ik ben  geboren in 1993 in de buurt van Rotterdam. Op mijn 19e ben ik gestart met mijn bedrijf en daarvoor heb ik twee jaar fotografie gestudeerd op het Grafisch Lyceum.

Toen ik begon met fotograferen in 2012, fotografeerde ik voornamelijk sprookjes portretten. Ik had echt het idee dat ik daarmee het meeste mijn creativiteit kwijt kon. Toen ik van mijn hobby mijn baan maakte en 
www.rachelfotografie.nl oprichtte, maakte de fantasy foto's plaats voor zwangerschapsshoots, families en bruiloften.

Vele jaren heb ik een hoop prachtige herrineringen voor andere mensen mogen vast leggen en ik doe dit nog steeds met alle plezier, maar in 2022 had ik echt het gevoel dat ik een klein beetje van mezelf miste: het deel dat echt geobsedeerd is met alles nerdy en fantasy. En zo... is Stardust Fotografie begonnen!

Feralyth-3.jpg

Wil je meer weten?

Foto0005.jpg

- Ik woon samen met mijn man en onze hond Ziggs (genoemd naar een karakter uit het spel League of Legends)

- In 2022 konden we eindelijk trouwen nadat we het meerdere keren hebben moeten verzetten. Onze bruiloft was vol met Harry Potter decoraties. 

- We houden super veel van reizen en mijn droom is daarom ook om meer buiten Nederland te mogen fotograferen. Meer elopements en intieme bruiloften tussen hoge bergen, grote bossen, in de buurt van helder blauw water of juist bij een super mooi kasteel met prachtig uitzicht. Hoe gekker en hoe meer fantasy des te beter voor mij!

- In mijn vrije tijd speel ik het liefste videogames of lees ik graag fantasy boeken. 

- Mijn schoonzus maakt kostuums voor de lol en ik mag ze aan doen!

- Mijn Harry Potter huis is Hufflepuff

foto: Mandy Aileen 

bottom of page