top of page
  • Foto van schrijverRachel K

Elven zwangerschapsshoot tussen het groen

Toen ik deze jurk online vond kreeg ik echt elven vibes. De ideale hoofd accessoire was dan ook mijn elven kroon die ik droeg op mijn eigen bruiloft. We schoten de foto's bij mij in de achtertuin, want ze wilde ook nog graag "normale" studiofoto's. De jurk en elven kroon zitten beide in de client closet en kun je dus dragen als je een fotoshoot bij mij boekt! Wat voor soort jurk zou jij dragen als je een sprookjes zwangerschapsshoot zou doen?

elf, zwangerschappshoot, sprookjes zwangerschapsshoot, fantasy zwangerschap, fantasy fotoshoot

sprookjes fotoshoot, fantasy fotoshoot, cosplay fotoshoot, elven zwangerschapsshoot, zwanger, fantasy fotograaf, sprookjes fotograaf

studio hoogvliet, studio rotterdam, zwangerschapsshoot in de studio17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page