top of page
  • Foto van schrijverRachel K

Handfasting trouwceremonie in het bos in Zeist

Nog net niet gillend van blijdschap zat ik achter mijn computer toen ik een mail van dit bruidspaar kreeg. Een handfasting (of handvasten) vastleggen stond al een hele tijd op mijn lijst van wat ik ooit wil fotograferen. Al snel belde we elkaar om hun dag te bespreken. Het zou anders dan andere bruiloften worden. Geen witte jurk, geen normale ceremonie en heel intiem met hun gezin, mij en Coby van https://www.fierdeliefde.nl/
Handfasting
trouwen in het bos

Een handfasting is een beetje hetzelfde als ringen bij elkaar om doen. Twee personen die zich met elkaar verbinden. Alleen bij een handfasting gebeurt dit met zelf uitgekozen of zelfgemaakte lint. Het is ook vrij normaal dat stellen naast het binden ook voor ringen kiezen, zoals dit lieve stel. Voor dat Elyas en Roos gebonden werden was er nog een mooi ritueel vooraf waarna er vervolgens geloften uitgesproken werden.

trouwen in het bos

handfasting ceremonie

handvasten ritueel
handfasting ritueel, trouwen, trouwfotograaf, zeist


Het was zo bijzonder om dit vast te leggen en het is zeker iets wat ik nog veel vaker vast wil leggen. Elyas en Roos, dank jullie wel dat ik jullie handfasting en jullie liefdevolle gezin mocht fotograferen <3
37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page